Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 17 August 2013 | 04:20 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum nd Selamat pagi :') . Now jam dah menunjukkan pukul 4.12 am . But im still cant sleep . Hm . Tak boleh tidur memikirkan masalah yang tak pernah lekangg dalam kehidupan aku . :'(
Sampai bila hidup aku nak berada dalam masalah? Aku hanya insan biasa yang lemah . Tapi aku percaya Allah takkan bagi dugaan yang tak mampu umatnya nak hadapi . Tapi aku cuba kuatkan semangat untuk hadapi semua dugaan yang datang .
Hm . Sekarang nii hidup aku terasa sunyi . Bagaikan tiada siapa disisi . Aku rindu arwah mak /': . Teramat laa rindu . Tahun nii tahun ketiga beraya tanpa seorang insan yang bernama mak . Mak . Adik nak mak . Mak jee yang fahamm perasaan adik semua , cuma mak yang mampu tenangkan adik . kenapa mak pergi terlalu cepat . Adik masih tak boleh nak terima semua kenyataan ini mak . Adik nak mak :( . Nak mak yang selalu ada di waktu adik tengah bersedih nd gembira . Hanya pada mak adik mampu luahkan segala nya .
Hm . Kalau laa mak ada lagi sekarang nii . Adik sunyi mak . Jujur cakap tiada siapa yang ambil berat pasal adik lagi . Hm :'( . Sunyi sangat mak . >.<
________________________________________________________________________________________
Friday, 10 May 2013 | 14:53 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum nd Salam Jumaat :') . Dh lunch ? harap2 sudah laa semua nya kayy .
Kayy hari ini bangun2 tidur jee terus fikirkan masalah yang tak selesai2 lagi . Apa semua ini ?
Apa lagi dugaan yang aku kena tempuhi ?
Kenapa aku kena lalui banyak sangat masalah tahun ini ?
Sampai bila nak macam ini ?
Aku penat , seriusly aku penat sangat .
Kenapa aku seorang jee yang bersusah payah nak selesaikan masalah kita ?
Kenapa kau tak cuba nak selesaikan masalah kita ?
Kenapa orang lain perlu ikut campur dalam masalah kita ?
Kenapa setiap kali gaduh aku yang dipersalahkan ?
Adil kee untuk aku ?
Nd setiap kali aku nak bercakap dengan kau untuk selesaikan masalah kau selalu mengelak ?
Nd bila aku dah mula bercakap that time juga laa kau cakap tak ada mood bagai -.-
Benci tahuuu tak kalau terus terus macam ini . >.<
Aku nak selesaikan masalah kita secara elok tapi kau ?
Kau ada tak cuba membantu ke apa ke ?
Ada ?
Yang kau tahuu just ego nd panas baran kau ?
Fikirkan sikit laa perasaan orang lain .
Jangan cuma nak ikut kau jee .
Tak boleh macam tuuu -.-
Tahap kesabaran aku ada had nya .
):
Kenapa kau still nak fikir diri sendiri jee .
Stop laa okayy . Aku dah penat sangat dengan semua nieyy ):
YaAllah , sampai bila laa hubungan nieyy akan bertahan .
Aku dah takkuat nak tempuh nd lalui niey semua .
Aku rasa aku dah tak mampu nak pertahankan hubungan nieyy .
Nd setiap kali gaduh kau tak boleh nak kawal baran kau .
Aku taksuka okayy nak lalui semua nieyy !
Jangan fikir diri kita dah sempurna sedangkan takda seorang pun dekat dunia nieyy yang sempurna kecuali Nabi Muhammad S.A.W .
Dan jangan fikir perempuan niey lemah kau lelaki boleh buat apa sahaja yang kau nak . ):
Hargai aku selagi aku still ada dengan kau .
Jangan nanti after aku dah pergi dari hidup kau . Baru kau nak cari aku . :(
Aku sayangkan kau , tolong hargai perasaan aku ):
Hmm , kayy laa takda mood dah -.- hmm . kbye .
________________________________________________________________________________________
Sunday, 5 May 2013 | 20:04 | 0 Atasinchi
Selamat malam :) . Hi hi hi . Hmm , hariniey Aniz penat plus mengantuk o_o .
Mata Aniz dah macam panda gituuu , comel kan kan kan :)
Hee , hmm . Aniz pressure sgtsgtsgt .
Kenapa laa sampai hariniey still sama .
Takde apa apa pun yang berubah .
Wheres your promise to me dear ? Hmm .
Why i still cant see your attitude .
Hmmmmm , i need the answer please . :(
________________________________________________________________________________________
Friday, 3 May 2013 | 19:11 | 0 Atasinchi
Hi hi hi :) . *lambai lambai tangan . Awak semua buat apa tuu ? Dah dinner ? Aniz baru lepas dinner . Hmm /:
Ishhh . Sakit pulaa hati kitee nieyy dgn dia .
Biey , sy risaukan tentang awak .
Takkan itu pun salah ?
Sy sayangkan awak .
Kenapa laa susah sangat nak faham nya entah laa . ):
Macam awak tak hargai langsung yang sy risaukan awak .
Sy taknak terjadi apa apa dekat awak
Risau okayy fikir apa yang jadi dekat awak .
Langsung tak reply meseg . Call lagi laa takdapat •_•
Kredid rm3 habis macam tuu jee sebab call awak masuk voice mail .
Takpee sy tak kisah asalkan sy tahu keadaan awak okayy kee tak xd
Tapi bila dah tahu awak ada dekat mana .
Sy tanya awak mcm nak marah . Kenapakah ?
Hmmmm /:
Kayy takda mood nak taip pepanjang . Kbye you alls , Loveyou !
________________________________________________________________________________________
Thursday, 2 May 2013 | 18:39 | 0 Atasinchi
Hi nd Selamat petang :') . Dah minum petang ? Kalau belum silakan pergi minum petang tauu.
Hari nieyy Aniz taktahuu kenapa perasaan Aniz bercampur baur /:
Seems like sesuatu akan berlaku , tapi takdapat nak pastikan apa yang akan terjadi .
Hm , okayy stop buang perasaan niey jauh2 , jangan difikirkan sangat tauu . 
Okayy , semalam Aniz jumpa mydear . -__- . Kenapa laa masalah kitaorang still tak selesai lagi .

Biey , awak tahuu kan yang saya sayangkan awak .
Kenapa awak buat saya macam niey ?
Apa kurangnya saya dimata awak sayanggg -.-
Saya dah cuba jadi yang terbaik untuk awak Biey .
Kenapa awak tak nampak saya sayang ?
Saya yang selalu ada selama niey dengan awak .
Biey , saya penat tauu kalau hubungan kita still terus macam niey .
Sampai bila hubungan kita macam niey .
Macam takda kesudahan hubungan kita :'(
Saya rindukan awak yang duluu . Muhammad Azlan yang saya kenal duluu tak macam niey /:
Mana awak sayanggg ? Saya nak awak .

Sayanggg , awak sendiri yang cakap dengan saya kan nak hubungan kita niey okay
Saya juga sama macam awak , nak hubungan kita niey okay tak macam sekarang yang asyik nak bertekak jee kalau jumpa :(
Boleh kan syggg ? Awak cakap dekat saya yang awak nak berubah .
Please , berubah untuk saya nd hubungan kita :'(
Saya nak hubungan kita macam duluu sayangg
Itu jee yang saya harapkan daripada awak :'(
Iloveyousomuch  -______________________- 
________________________________________________________________________________________
Tuesday, 30 April 2013 | 22:15 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum nd Selamat malam dear bloggie :) . Sihat ? Aniz still belum sihat sepenuhnya , demam lagi . *begini laa keadaan diriku /:
Okay see title tuu 'Bornday' kannn . Bornday siapakah?
Itu hari bornday my boy -.- .
26/o4/2o13 . Birthday bf Aniz .
Selamat hari jadi k sayangg . Birthday dah lepas 4 hari kan baru hariniey nak updated . Takpee , taksalah kan :)
On that day , malam Khamis tuu Aniz sedih sebab takdapat nak celebrate birthday tuu bersama-sama .
Sebab kitaorg berdua tengah bergaduh /: . Aniz belikan kek nd hadiah untuk dia . Walaupun hadiah tuu tak seberapa nd tak mahal . Aniz ikhlas bagi dekat awak sygg :)
Aniz wish bagi meseg dekat kawan dia . Sebab Aniz sedih sebab takda dgn dia .
Awak sibuk dengan kerja awak kan syg :) . Its sokays laa cuma apa yg Aniz haraap awak accept semua yg Aniz buat untuk awak :)
Aniz takpernah nak berkire dengan awak sygg /:
Cuma apa yang Aniz mahukan awak selalu ada dengan Aniz . Boleh kan ?
Dah banyak sangat masa yang kita lalui bersama . Bermacam dugaan dah yg kita tempuhi . Kenangan kita pun byk kan syggg . )':
Aniz dah takmahu bergaduh dengan awak . Sakit hati bila fikirkan masalah antara kita sygg . /:
Aniz nak hubungan kita macam duluu .
Aniz nak awak yang duluu .
Apa apa pun once again Aniz wish Selamat Hari Jadi Sayang :) .
Aniz akan selalu ada untuk awak :) .
Heartyousomuch! •.•
________________________________________________________________________________________
Wednesday, 24 April 2013 | 20:20 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum dear blogger :') . Nd salam maghrib . Apa khabar semua nya ? *Lambai2 tangan*
Aniz nak demam :( . Badan dah start panas nd selesema mula laa mendekati diriku . *Taksukaaa -.-
Korangg jaga diri elok2 yee , makan makanan yang berkhasiat tauu . Aniz sekarang tgh belajar jadi Vegetarian .
*cewahhh* , nak banyakkan makan buah-buahan nd sayur-sayuran . Keep it up tauu Aniz . :DD
Okayy , sekarang niey Aniz tgh cri kerja baru . Dah 3 tempat Aniz pergi interview , hopefully dapat laa sangat kerja tuu , kalau tak macam mana Aniz nak bayar duit sewa bilik nd bill p1 niey ? Korangg nak tolong bayarkan kee ? Yeayyy*tepuk2 tgn gituuu . Hahaa , entah apa apa . So now perbelanjaan tuu mmg terhad sgt2 laa , kena berjimat sampai laa dpt kerja baru . Kalau dah start kerja baru tuu takde laa kisah sgt nak beli apa apa pun kan kan :) . Lagi pulakk Aniz memang jenis taksuka nak guna duit org lain nak beli apa apa . Tapi kala orang dah bagi ambil sahaja laa kan kan :') * Rezeki depan mata jgn ditolak , yeahhh .
Actually bosan juga tak kerja niey , takde mende yang nak dibuat nya . Duduk jelaa terperap dekat dalam bilik . Kalau ada something  yang nak dibeli nya , baru laa keluar pergi mana2 . Bila dah terperap jee dekat dalam bilik , mula laa tangan niey tak boleh nak duduk diam . Ada jee benda yang nak dibuatnya . Mengemas bilik , nd touch up touch up bagi cantik lagi nd kemas . Hahaaa :') . Sebelum niey malas sikit nak mengemas bilik . Bila hari cuti baru laa mengemas , itupun kalau rajin -.- . Takpe takpe usaha nak buat tuu yang penting . At least ada juga kan daripada takde langsung .
Bila dah habis mengemas tuu , teringat pula dekat kawan2 yang tengah sibuk study for final exam diorang .
Korangg , kalau Aniz pun sambung belajar dulu mesti Aniz pun busy macam korang juga kan kan :)
Takpe laa , mungkin bukan rezeki Aniz lagi nak sambung belaar macam korang . InsyaAllah satu hari nanti , Aniz pun akan jadi macam korangg :')
Aniz rindu nak lepak sama2 dengan korangg macam duluu , korangg pun kalau cuti sem ada yang tak sama .
Bila cuti Aniz pula yang takde cuti , acanee tuu ?* Garu kepala* . Hmm , rindu nak bergurau senda dgn korangg lagi . Bila laa kita dapat keluar lepak sama2 lagi kan ?
Takpe takpe , nanti kalau korangg cuti sem lama2 , korangg contact jee Aniz , text atau call . Aniz always jee ada dekat Tanjung Malim nieyy haa , tak kemana pun :) . Btw , korangg dekat sana dah dapat kawan baru jangan lupa dekat Aniz tauu :( . *Sobbs , sedih pula . Hehee , Iloveyou korangg , memuahh pipi sikit :*
Ehh jam dah pukul 8.15PM , nak pergi makan dulu laa . hee , byebye dearest . Takecare tauu :).
Assalammualaikum :')
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google