Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 30 April 2013 | 22:15 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum nd Selamat malam dear bloggie :) . Sihat ? Aniz still belum sihat sepenuhnya , demam lagi . *begini laa keadaan diriku /:
Okay see title tuu 'Bornday' kannn . Bornday siapakah?
Itu hari bornday my boy -.- .
26/o4/2o13 . Birthday bf Aniz .
Selamat hari jadi k sayangg . Birthday dah lepas 4 hari kan baru hariniey nak updated . Takpee , taksalah kan :)
On that day , malam Khamis tuu Aniz sedih sebab takdapat nak celebrate birthday tuu bersama-sama .
Sebab kitaorg berdua tengah bergaduh /: . Aniz belikan kek nd hadiah untuk dia . Walaupun hadiah tuu tak seberapa nd tak mahal . Aniz ikhlas bagi dekat awak sygg :)
Aniz wish bagi meseg dekat kawan dia . Sebab Aniz sedih sebab takda dgn dia .
Awak sibuk dengan kerja awak kan syg :) . Its sokays laa cuma apa yg Aniz haraap awak accept semua yg Aniz buat untuk awak :)
Aniz takpernah nak berkire dengan awak sygg /:
Cuma apa yang Aniz mahukan awak selalu ada dengan Aniz . Boleh kan ?
Dah banyak sangat masa yang kita lalui bersama . Bermacam dugaan dah yg kita tempuhi . Kenangan kita pun byk kan syggg . )':
Aniz dah takmahu bergaduh dengan awak . Sakit hati bila fikirkan masalah antara kita sygg . /:
Aniz nak hubungan kita macam duluu .
Aniz nak awak yang duluu .
Apa apa pun once again Aniz wish Selamat Hari Jadi Sayang :) .
Aniz akan selalu ada untuk awak :) .
Heartyousomuch! •.•
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google