Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 24 April 2013 | 20:20 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum dear blogger :') . Nd salam maghrib . Apa khabar semua nya ? *Lambai2 tangan*
Aniz nak demam :( . Badan dah start panas nd selesema mula laa mendekati diriku . *Taksukaaa -.-
Korangg jaga diri elok2 yee , makan makanan yang berkhasiat tauu . Aniz sekarang tgh belajar jadi Vegetarian .
*cewahhh* , nak banyakkan makan buah-buahan nd sayur-sayuran . Keep it up tauu Aniz . :DD
Okayy , sekarang niey Aniz tgh cri kerja baru . Dah 3 tempat Aniz pergi interview , hopefully dapat laa sangat kerja tuu , kalau tak macam mana Aniz nak bayar duit sewa bilik nd bill p1 niey ? Korangg nak tolong bayarkan kee ? Yeayyy*tepuk2 tgn gituuu . Hahaa , entah apa apa . So now perbelanjaan tuu mmg terhad sgt2 laa , kena berjimat sampai laa dpt kerja baru . Kalau dah start kerja baru tuu takde laa kisah sgt nak beli apa apa pun kan kan :) . Lagi pulakk Aniz memang jenis taksuka nak guna duit org lain nak beli apa apa . Tapi kala orang dah bagi ambil sahaja laa kan kan :') * Rezeki depan mata jgn ditolak , yeahhh .
Actually bosan juga tak kerja niey , takde mende yang nak dibuat nya . Duduk jelaa terperap dekat dalam bilik . Kalau ada something  yang nak dibeli nya , baru laa keluar pergi mana2 . Bila dah terperap jee dekat dalam bilik , mula laa tangan niey tak boleh nak duduk diam . Ada jee benda yang nak dibuatnya . Mengemas bilik , nd touch up touch up bagi cantik lagi nd kemas . Hahaaa :') . Sebelum niey malas sikit nak mengemas bilik . Bila hari cuti baru laa mengemas , itupun kalau rajin -.- . Takpe takpe usaha nak buat tuu yang penting . At least ada juga kan daripada takde langsung .
Bila dah habis mengemas tuu , teringat pula dekat kawan2 yang tengah sibuk study for final exam diorang .
Korangg , kalau Aniz pun sambung belajar dulu mesti Aniz pun busy macam korang juga kan kan :)
Takpe laa , mungkin bukan rezeki Aniz lagi nak sambung belaar macam korang . InsyaAllah satu hari nanti , Aniz pun akan jadi macam korangg :')
Aniz rindu nak lepak sama2 dengan korangg macam duluu , korangg pun kalau cuti sem ada yang tak sama .
Bila cuti Aniz pula yang takde cuti , acanee tuu ?* Garu kepala* . Hmm , rindu nak bergurau senda dgn korangg lagi . Bila laa kita dapat keluar lepak sama2 lagi kan ?
Takpe takpe , nanti kalau korangg cuti sem lama2 , korangg contact jee Aniz , text atau call . Aniz always jee ada dekat Tanjung Malim nieyy haa , tak kemana pun :) . Btw , korangg dekat sana dah dapat kawan baru jangan lupa dekat Aniz tauu :( . *Sobbs , sedih pula . Hehee , Iloveyou korangg , memuahh pipi sikit :*
Ehh jam dah pukul 8.15PM , nak pergi makan dulu laa . hee , byebye dearest . Takecare tauu :).
Assalammualaikum :')
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google