Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 26 February 2013 | 21:17 | 0 Atasinchi
Assalammualaikum dear blogger -.- . Apa khabar ? Sihat tak ? Dah lama kan saya tak updated blog . 
Cerr tengok bila last entry :) . Hahahahaaaa , 19 December 2012 kan . Berapa lama dah tak menaip nak post entry >.< . 
Punya laa malas kann , ekekeeee ! . Lagipun busy kerjaa laa . Takda masa nak menaip . [:
heheeee . Now kitaa start menaip okay . Bout ..................

Kehidupan . 
* Kehidupan sekarang so far so good cuma kadang-kadang ada masalah yag datang . Biasa laa dugaan hidup kan . So kitaa kena tabah nd sabar menjalani kehidupan . :')

Kesihatan 
*Err , sekarang niey saya tengah tak sihat . Demam again nd now pun still demam /: . Tak suka tak sukaa .
Dah laa jenis yang tak sukaa makan ubat . Macam mana laa nak sihat cepatnyaa ? . Hahaaaa , InsyaAllah , nanti kebah laa demam tuhhh kan kann . Kenaa rajin makan ubat laa sayang .

Cinta .
* Cintaa ? Tak tahuu nak describe status sekarang niey apa ? Couple ke tak kee entah laa . Rasa macam single pun adaaaa . Asyik nak bergaduh jeeee . Ada jee yang tak kena dengan diaa . Benci laa macam niey , benci  benci benci ! . 

hmmmmmmmm . Okayy , takdaa mood dah nak sambung entry niey ): . need rest nd sleep . 
later saya menaip lagi okayy >.< . Bye . Assalammualaikum . 




PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Replace with your own cute word here.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google